Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Urmeaza haosul!!! Politistii reduc activitatea cu 25 la suta.
Jo 16 sep 2010 08:53:34 +0300


Politistii reduc activitatea cu 25 la suta.
Polițiștii își reduc activitatea, începând de luni nu mai participă la audieri în dosarele penale ...

Polițiștii își reduc activitatea, începând de luni nu mai participă la audieri în dosarele penale, nu mai dau amenzi, nu mai dirijează circulația, a declarat miercuri, președintele Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Constractual (SNPPC), Marian Gruia.
Liderul polițiștilor a declarat că polițiștii își vor limita activitatea la 75 la sută, pentru că sunt plătiți doar 75 la sută. Membrii din teritoriu au cerut chiar întreruperea totală a activității.
"Din 20 septembrie anumite activități vor fi reduse. Polițiștii vor merge în teren, dar vor sta în puncte fixe, nu vor acționa decât la apelurile de urgență 112. Poliția rutieră nu va mai dirija circulația, nu va mai da amenzi, ci doar avertismente, nu vor mai face audieri în dosarele penale. Protestul nostru este similar cu cel al magistraților. Avertizăm autoritățile să nu facă presiuni la adresa noastră că s-ar putea să se trezească cu o revoltă fără precedent", a spus Gruia.
SNPPC a solicitat o întâlnire urgentă cu premierul Emil Boc, dar nu au primit încă răspuns. "Din informațiile pe care le dețin sindicatele, șefii inspectoratelor județene au comunicat ierarhic despre starea de tensiune care se acutizează în unități fără a se solidariza cu problemele personalului. În acest context, conducerea superioară a poliției fără să prezinte public o viziune, o strategie sau un plan de măsuri motivat a reacționat transmițând conducerilor profesionale teritoriale atenționări privind interdicția polițiștilor de a declara sau de a participa la grevă", a zis Gruia.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti