Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Vivaldi Projekt, astazi la Casa de Cultura a Studentilor
Ma 09 nov 2010 15:11:15 +0200


Vivaldi Projekt
Spectacol de dans contemporan condus de coregraful Damien Liger

Renumitul dansator si coregraf erman Damien Liger va pune in scena impreuna cu elevii Liceului de coregrafie din Cluj-Napoca un spectacol de dans contemporan pe Concertul Grosso nr. 8 de Vivaldi.

Elevii Liceului de Coreografie si Arta Dramatica si membrii Teatrului de Balet Cluj-Napoca vor sustine in aceasta seara un spectacol de dans contemporan
Damien Liger si Ivonne Kalter alaturi de elevii Liceului de Coreografie si Arta Dramatica „Octavian Stroia“ si membrii Teatrului de Balet Cluj-Napoca vor prezenta in aceasta seara, de la ora 20, pe scena Casei de Cultura a Studentilor, un spectacol de dans contemporan intitulat Vivaldi Proje(k)t.
Centrul Cultural German si Centrul Cultural Francez din Cluj au avut ideea de a organiza o rezidenta, invitindu-l pe Damien Liger, dansator si coregraf francez care locuieste in Germania si pe Ivonne Kalter, dansatoare din Germania. In timpul acestei rezidente, un grup de elevi, studenti si profesori, membri ai Teatrului de Balet din Cluj si ai Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica au participat in fiecare zi la ateliere de formare animate de Damien Liger. Obiectivul acestor ateliere a fost construirea unei coreografii moderne pe baza diferitelor compozitii ale lui Antonio Vivaldi, dintre care una este Concerto Grosso nr.8. Rezidenta artistica se va incheia prin aceasta reprezentatie de inalt nivel, plina de energie, care va integra si soloul lui Ivonne Kalter.

Un spectacol de inalta clasa

Publicul se poate astepta la o performanta energetica de dans de inalta clasa, ce imbina traditiile de dans din Germania, Franta si Romania. Tinerii dansatori vor fi acompaniati de solista germana Ivonne Kalter, care a studiat la prestigioasa scoala Iwanson din München si a sarbatorit deja mari succese pe mai multe scene importante din Europa. Damien Liger, coregraful spectacolului „Vivaldi Proje(k)t“ a studiat dansul cu Beatriz Consuelo la “Ecole de Berne”. Dupa mai multe etape ca solist, el a fost inclus in ansamblul “baletttheater Munchen” la Staatstheater am Gärtnerplatz. Din 2005, el a creat coregrafii proprii pentru scene de renume, cum ar fi Münchener Kammerspiele, Opera de Stat din Bavaria sau Opera Nationala din Cluj.


Sursa: Monitorulcj.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti