Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Accident aviatic in apropiere de Campia Turzii. Un MIG s-a prabusit. Pilotul si copilotul au murit
Ma 02 nov 2010 10:22:30 +0200


MiG 21 Lancer
Președintele Comisiei de apărare din Senat, Teodor Meleșcanu, a declarat că prăbușirea avionului MiG 21 Lancer ...

Președintele Comisiei de apărare din Senat, Teodor Meleșcanu, a declarat că prăbușirea avionului MiG 21 Lancer poate avea drept cauză o defecțiune tehnică sau eroarea umană, în ambele situații adevăratul motiv fiind insuficiența fondurilor pentru achiziție de tehnică și pentru instruire.

"Când se întâmplă asemenea evenimente tragice, trebuie să avem în vedere două lucruri: că meseria de pilot militar și, în general, meseria de militar este o meserie cu riscuri. Niciodată nu vom putea spune că este exclusă întâmplarea unui accident. Această meserie de risc devine și mai riscantă atunci când tehnica pe care o folosești este veche sau când condițiile de pregătire a personalului și de antrenament sunt afectate de restricții bugetare", a subliniat senatorul PNL.

El a arătat că, indifererent care va fi rezultatul anchetei, este clar că nu pot fi decât două cauze, fiind exclusă cea de natură metereologică - o cauză de natură tehnică sau eroarea umană.

"În ambele cauze, adevărata cauză sau adevăratul motiv este insuficiența de fonduri atât pentru achiziție de tehnică, cât și pentru pregătirea și antrenarea piloților militari și, în general, a militarilor", a precizat senatorul.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti