Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Dorothy revine in Oz pentru o noua serie de aventuri 3D
Jo 04 nov 2010 15:29:07 +0200


Oz
The Hollywood Reporter ne pune la dispoziție o serie de imagini-concept din noul film de animație Dorothy of OZ ...

The Hollywood Reporter ne pune la dispoziție o serie de imagini-concept din noul film de animație Dorothy of OZ regizat de Daniel St. Pierre, după un scenariu inspirat din cartea cu același nume a lui Roger S. Baum, strănepotul lui L. Frank Baum. Asemenea recentului Alice in Wonderland, și această nouă producție 3D este plină de culoare și încearcă să redea cât mai fidel imaginea Orașului de Smarald din Oz.

oz_429457l5.jpg

Oz 3dConform sinopsisului, Dorothy (cu vocea Leei Michele din serialul Glee) se întoarce în Kansas doar pentru scurtă vreme, cât să poată vedea că fostul ei oraș a fost devastat de tornadă, iar locuitorii se pregătesc să se mute. Până să se dezmeticească, fata este transportată, în mod magic, înapoi în Oz, ai cărui locuitori sunt și ei în pericol și au nevoie de ajutor. Vechii săi prieteni au dispărut, iar Dorothy pleacă în căutarea lor. În drumul său își face alți trei prieteni, alături de care se luptă să facă față unui nou și viclean dușman, un bufon obsedat să ia în stăpânire întregul Oz.

Dan Aykroyd, Kelsey Grammer și James Belushi vor fi vocile Sperietorii, ale Omului de Tinichea și ale Leului Laș, în timp ce Hugh Dancy, Megan Hilty și Patrick Stewart își vor împrumuta vocile noilor prieteni ai lui Dorothy. Filmul va fi lansat în 2012.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti