Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Disney pregateste Tron: Uprising
Vi 05 nov 2010 15:59:22 +0200


Tron
Spectaculoasele imagini 3D și publicitatea intensă ce stau la baza așteptatului succes al TRON: Legacy i-a făcut pe cei de la Disney ...

Spectaculoasele imagini 3D și publicitatea intensă ce stau la baza așteptatului succes al TRON: Legacy i-a făcut pe cei de la Disney să ia în considerare extinderea francizei Tron și să se gândească la un sequel pentru filmul ce va fi lansat la sfârșitul acestui an. Până atunci, scrie Variety, studiourile au decis să continue experiențele lumii virtuale din primele filme printr-un serial animat intitulat Tron Uprising.

Conform Variety, o mini-serie de 10 episoade va fi produsă de Disney TV Animation și va fi difuzat din toamna lui 2011 pe canalele Disney XD, brandul pentru copii al companiei, urmând să continue în vara lui 2012. Vocile serialului de animație îi vor include pe Elijah Wood, Emmanuelle Chriqui, Mandy Moore, Paul Reubens și Lance Henriksen. Tron va fi interpretat tot de Bruce Boxleitner.

Scenariștii lui Tron: Legacy, Edward Kitsis și Adam Horowitz vor rămâne drept consultanți, în timp ce Charlie Bean (Samurai Jack) va regiza și va fi producător executiv. Atașat producției mai este și Justin Springer, care a lucrat și pentru Legacy în calitate de co-producător.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti