Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Lexus recheama in service peste 100 de masini
Ma 09 nov 2010 11:45:55 +0200


Lexus
Toyota România, importatorul mărcilor Toyota și Lexus, brandul premium al concernului nipon, a demarat o campanie...

Toyota România, importatorul mărcilor Toyota și Lexus, brandul premium al concernului nipon, a demarat o campanie de rechemare în service pentru 102 mașini Lexus care ar putea prezenta posibile defecțiuni electrice la pompa de benzină și potențiale probleme la sistemul de frânare, potrivit unor surse apropiate companiei.

Toate costurile generate de aceste operațiuni de rechemare în service sunt suportate de constructor, potrivit surselor citate care nu dezvăluie însă la cât se ridică aceste costuri.

În primele nouă luni ale acestui an vânzările Lexus au înregistrat un declin de aproape 40%, la 24 de mașini, potrivit statisticilor Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), în luna septembrie fiind livrată o singură unitate, din modelul de clasă medie IS. În 2009 divizia premium a grupului nipon a vândut 60 de mașini, în scădere cu aproape 70%, cel mai bine vândut model fiind SUV-ul RX. Spre comparație, în aceeași perioadă BMW, Audi și Mercedes-Benz, cel mai bine vândute mărci premium de pe piața locală, au înregistrat vânzări de cel puțin zece ori mai mari.

În total, de la începutul anului aproape 14.900 de mașini a nouă branduri auto au fost rechemate, potrivit unei analize a ZF. Printre aceste mărci se regăsesc mărci "de volum" precum Toyota, Kia sau Renault, dar și Ferrari. Majoritatea problemelor vizează în primul rând sistemele de frânare și cel de direcție, în timp ce în cazul constructorului italian de mașini sport problema este legată de un material izolator.

Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piața locală, a rechemat în service șapte modele Ferrari 458 Italia livrate pe piața locală, ca parte a unei campanii internaționale care vizează 1.200 de mașini. Cea mai amplă campanie de rechemare de pe piața locală de anul acesta aparține însă constructorului japonez Toyota, cu peste 11.800 de mașini cu posibile probleme la pedala de accelerație.


Sursa: zf.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania

Recomancari: Top Catering Oradea


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti